Glükozamin Szulfát 60 db 2500.-Ft

  • 100% Glükozamin-szulfát
  • nem tartalmaz segéd-, adalék- és színező anyagokat

A Glükozamin a szénhidrátok csoportjába tartozik, azon belül is aminocukrokhoz. Egy természetes anyag, melyet a tengeri állatok kitinpáncéljából állítanak elő. Táplálék kiegészítőkben szulfát vagy hidroklorid (HCl) formában fordul elő. Szerepe a súrlódásnak kitett ízületi szövet működésének és a porcszövetek újraépítésének elősegítésében van. A Glükozamin a működő szövetek sejtjei között található térben lévő támasztószövetek agyik alkotó anyaga. Mivel képes helyrehozni és kenni a porcokat, ezért igen népszerű a sportolók és idősebbek körében.

  • Erősíti a kötőszöveteket (porcok, szalagok és inak), megőrizve azok egészségét és rugalmasságát.
  • Regenerálja a sérült porcokat, hogy az ízületek működése ezáltal helyreálljon
  • Elősegíti a sérülésekből való felépülést is

Előfordulása: Hétköznapi ételeinkben nem nagyon található meg. Általában tengeri kagylók héjából (Glükozamin HCl) vagy rákok páncéljából (Glükozamin szulfát) vonják ki.

Szinergistái: A kutatások azt mondják, hogy a glükozamin szinergikusan hat együtt a kondroitin-szulfáttal, mivel struktúrájukban és hatás mechanizmusukat tekintve is hasonlóak. C-vitaminnal együtt segítik a kollagén termelését és kötőszövetekben történő stabilizálását.

Vital-Trend Glükozamin-szulfát étrend-kiegészítő kapszula
Ajánlott napi adag: 2 kapszula
Mennyiség a napi adagban: 2 kapszulában Glükozamin* 910 mg *-nem áll rendelkezésre ajánlott beviteli referencia mennyiség

Eredet: Rákpáncél kivonat Alkalmazás: szétrágás nélkül folyadékkal lenyelve étkezés alkalmával Összetevők: glükozamin-szulfát 2KCl, kapszulahéj (zselatin, víz) Kiszerelés: 60 db kapszula (48 g) gyógyszeres flakonban Tárolás: száraz, hűvös helyen, napfénytől elzárva

Figyelmeztetések: A termék nem helyettesíti a kiegyensúlyozott, vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Gyermekek elől elzárva tartandó. Rákfélékre allergiás egyéneknek fogyasztása nem javasolt.