Antall Gabriella
Antall Gabriella

Antall Gabriella

Életvezetési tanácsadó, kineziológus


Bejelentkezési szám : +36 20 950 8062

„Azért indulok el mindig egy nagy útra, hogy bennem is elinduljon valami.” ( Cholnoky Jenő )

Magamról

Pályafutásomat filmes, filmkészítő szakemberként kezdtem, több mint 25 éven át asszisztáltam többségében magyar játékfilmek elkészültéhez. Tízenöt éve kezdtem lélektannal foglalkozni. A Mandala Természettudományi Oktatási Központban tanultam pszichológiát, itt transzperszonális életvezetési tanácsadó kompetenciával végeztem.

Ezután egy test és lélek egységére épülő, hatékonyan segítő, alternatìv eszközt keresve kezdtem el kineziológiát tanulni. A kineziológia egy pszichológiai elemeket is tartalmazó készség, képesség és személyiségfejlesztő természetgyógyászati módszer. Az izomtesztelés eszközét használja a múltbéli, jelen élethelyzetre negatívan ható stresszforrások azonosítására. Az oldástechnikák hatékonyan befolyásolják a test energiaáramlását, az érzelmi stresszek átírásával energetikai egyensúlyt hoznak létre a testben, és beindítják az öngyógyító mechanizmusokat.

Amikor valaki a belső feladatával hozzám fordul, a saját egyediségében igyekszem őt segíteni, hiszen nincs két egyforma történet. Hiszek benne, hogy kellő időre van szükség, hogy megismerjük egymást. Hiszek egy bizalmon alapuló segítő kapcsolat felszabadító energiájában. Hiszek a beszélgetés erejében, és hiszem, hogy az önismereti munka a legnehezebb szituációban is visszaadhatja a szabad választás élményét, mozgósítva rég elfelejtett, belső erőforrásainkat.

Milyen nehézségek esetén érdemes hozzám fordulni?

Fizikális tünetek esetében, amikor nincs szervi ok, vagy a testi tünetek mellett lelki stresszek is szerepet játszhatnak a szexualitáshoz fűződő feszültségek

  • párkapcsolati nehézségek
  • csökkent önértékelés
  • önbizalomhiány
  • félelmek
  • tanácstalanság
  • a lelki egyensúly hiánya

Mi történik a találkozókon?

Az önismereti munka egy kalandos utazás önmagunkba. Együtt, közösen munkálkodva próbáljuk fellelni, mi az, ami Számodra gondot jelenthet. A közös gondolkodás, az új nézőpontok felfedezése mindemellett növeli az önbizalmat, erősíti a kompetencia érzését. Oldja a nehéz élethelyzet révén kialakult magányérzetet, támogatást nyújt, lehetőséget teremt elengedni az önmagunkkal szemben támasztott túlzott elvárások görcsét.

A találkozók során kineziológiai stresszoldás, gondolatébresztő tesztek, rajzos és asszociációs technikák segítenek közelebb jutni ahhoz a tudáshoz, ami valójában bennünk lakik. 

Publikációk