Dr. Szabó Balázs

Dr. Szabó Balázs

andrológus, urológus szakorvos


Időpontfoglalás : +36 30 161 2075

urol.szabob@gmail.com


Rendelési idő: hétfő délután

Bemutatkozás

1985-ben, Budapesten születtem. Gimnáziumi tanulmányaimat az Apáczai Csere János Gyakorlógimnáziumban végeztem, ahol kitűnő eredménnyel érettségiztem.

Angol és olasz nyelvből rendelkezem középfokú nyelvvizsgával.

A bölcsnek tudnia kell, hogy az egészség az ember legnagyobb ajándéka, és meg kell tanulnia, miként kovácsolhat hasznot a betegségből a gondolatai révén. – Hippokratész

2004 és 2010 között a Semmelweis Egyetem Általános Orvosi Karán tanultam, ahol „summa cum laude” minősítéssel szereztem meg orvosdoktori diplomámat. Ezt követően a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján kezdtem meg urológiai szakképzésemet. Urológiából kiválóan megfelelt minősítéssel 2017-ben szereztem szakvizsgát és az Európai Urológus Társaság FEBU (Fellow of the European Board of Urology) minősítést is megkaptam.

Andrológiai érdeklődésemnek megfelelően 2018-ban csatlakoztam a Semmelweis Egyetem Urológiai Klinikáján az andrológiai munkacsoporthoz. 2020-ban sikeres andrológiai szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt minősítéssel és az Európai Andrológiai Akadémia Klinikai Andrológus szakvizsgáját is megszereztem.

Érdeklődési köröm elsősorban a férfi meddőség és merevedési zavarok, de urológiai panaszokkal is forduljanak hozzám bizalommal!