FER14 Extra 1 doboz 18 990.-Ft
FER14 Extra 3 doboz 48 425.-Ft

14 féle, a hímivarsejtek képzésében, fejlődésében, és működőképességének fenntartásában ismerten szerepet játszó hatóanyagot tartalmaz koncentrált formában A FER14 EXTRA rendkívül egyszerűvé teszi sokféle és nagy mennyiségű hatóanyag egyidejű bevitelét a szervezetbe.

A férfiak számára kifejlesztett étrend-kiegészítők közül egyedi készítményként egy tablettában tartalmazza – többek között – az antioxidánsként is szerepet játszó aminosavat, a taurint, a spermiumok képzésében és érésében is szerepet játszó arginint, az antioxidáns hatású és egyben a hímivarsejtek képzésében és érésében is szerepet játszó koenzim Q10-et is. Mindezek mellett nagy mennyiségben E-vitamin, C- és B-vitaminok, D3-vitamin, Karnitin, Beta-karotin, Magnézium, Cink, Szelén és Folsav is megtalálható a készítményben. Magyarországon, ellenőrzött körülmények között gyártott magyar fejlesztésű termék.

A FER14 EXTRA antioxidánsokat tartalmaz:A spermiumok képzésében és érésében is szerepet játszik:A férfi nemi hormonok képzésében is fontos:A nukleinsav szintézist is jótékonyan befolyásolja:
C- és E-vitaminbéta-karotinszeléncinkkoenzim Q10,taurin az argininB12-vitaminD3-vitaminfolsavszelénmagnéziumbéta-karotinB6-vitaminkoenzim Q10B12-vitaminD3-vitaminfolsavcinkL-karnitin

Javasolt adag:A FER14 EXTRA – ajánlott adagja napi 2×1 tbl. három hónapig, egy doboz egy havi mennyiséget tartalmaz.

Figyelmeztetés: Szájon át történő használatra! Az ajánlott alkalmazási adagot ne lépje túl! Az étrend-kiegészitő nem helyettesíti a vegyes étrendet! Száraz, hűvös helyen, az eredeti csomagolásban tartandó! A tablettákat nem szabad a lejárati időn túl felhasználni! Gyermekek elől el kell zárni!A FER14 EXTRA étrend-kiegészítő, azaz a hagyományos étrend kiegészítését szolgáló olyan élelmiszer, amely koncentrált formában tartalmaz tápanyagokat illetve táplálkozási, élettani hatással rendelkező anyagokat, ám nem gyógyhatású készítmény, így kóros állapotok, betegségek kezelésére nem alkalmas.